Maksutavat

Yritysluotto

14 vrk netto. Vain rekisteröityneille luottokelpoisille jälleenmyyjäyrityksille, joilla arvonlisäverorekisteröinti voimassa.

Nouto käteisellä

Tilatut tuotteet noudetaan ja maksetaan Delivet Oy:n toimipisteessä (ei myymälä) Viilaajankatu 5:ssä, Lahdessa. Valitettavasti emme voi vastaanottaa korttimaksuja.
Koska meillä ei ole kokoaikaista päivystystä paikalla, pyydämme soittamaan p. 010 3961800 ennen saapumista. Kulu 0 €.

OP-verkkomaksu

Mikäli käytössäsi on Osuuspankin verkkomaksupalvelu, voit maksaa tilauksesi tilauksen yhteydessä verkkopankissasi. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä kirjattuna kirjeenä tai postipakettina. Toimituskulu 1-10 €.

Ennakkomaksu

Jos haluat maksaa tilaamasi tuotteet ennakkoon, voit maksaa tilauksesi mistä tahansa verkkopankista tai pankin konttorissa tilauksen yhteydessä saamasi laskun mukaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua ja lähetys tapahtuu vasta sitten. Tuotteet lähetetään joko kirjepostina, Kirjattuna kirjeenä (yli 10 € tilaukset) tai Keltainen Kuljetus 16:lla. Toimituskulu 1-10 €.

Postiennakko

Postiennakolla maksaessasi tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti samana päivänä kuin tilaus on saapunut (ennen klo 16 saapuneet tilaukset). Posti lähettää lähetyksen saapumisesta tiedon ja tuote maksetaan noudettaessa postin konttoriin. Toimituskulu 4,50 - 13,50 €.

PayPal-maksu

Turvallinen ja maailman laajuinen PayPal-järjestelmä mahdollistaa kansainvälisten luottokorttien kuten Visan ja Mastercardin käytön. Voit maksaa myös omalta PayPal-tililtäsi jos sellainen on olemassa ja siellä on saldoa. Maksu kirjautuu välittömästi ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä kirjattuna kirjeenä tai postipakettina tilauksen saapumisesta. Toimituskulu 1-10 €.